Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert Haarlem-Kennemerland fc alweer voor de 8e keer het Business Voetbal Toernooi. Aanvang 10.00 uur. Einde toernooi 16.00 uur, waarna prijsuitreiking, borrel en barbeque.

Deelnemers die de afgelopen jaren mee hebben gedaan ontvangen automatisch de informatie. Heeft u nog niet eerder deelgenomen en zou u het leuk vinden om met collega's op een zaterdag in juni 5 tegen 5 te voetbalen stuur uw gegevens dan naar erik@ks-perslucht.nl.

Binnen-kort meer informatie

Up-date 18-03-2018

De eerste 11 deelnemers hebben zich ondertussen opgegeven. Het toernooi heeft plaats voor 20 teams.

De opzet

1. We spelen 5 x 5 op een kwart veld met F-doeltjes. Met een team van 7 spelers kun je dus prima uit de voeten.
2. We delen vooraf poules in. Na het ochtend programma delen we de teams opnieuw in: Nummers 1 bij elkaar, nummers 2 bij elkaar enzovoort. Zo sluit iedereen de dag af met minimaal 6 wedstrijden waarvan in ieder geval 3 op eigen niveau.
3. De teams hebben meestal de naam van een bedrijf. Iedereen kent vast wel iemand die de naam van zijn of haar bedrijf aan het team wil verbinden.
4. Inschrijfgeld is 30 euro, hiervoor krijg je direct 15 consumptiemunten.
5. Na afloop kun je deelnemen aan de BBQ, dit kost 7,50 euro pp. Aanvang BBQ rond 17 uur.
6. Kijk voor een stukje historie en informatie op deze site.

Inschrijven?

Stuur voor 15 mei een mail naar info@businessvoetbal.nl met je contactgegevens. naam van het team en of jouw team deelneemt aan de BBQ.

Deelnemers Business voetbaltoernooi Haarlem Kennemerland 2018

 • Bison bowling Haarlem
 • KS Perslucht
 • Maas Schilderswerken
 • Plan B
 • Hooland Soccer School
 • Warners Huis 1
 • Warners huis 2
 • Supplements SA/SHA
 • FC Sportsupport
 • Succesfully
 • Limits Outdoor
 • NOVA College
 • AVG Advies
 • AT Seafood
 • Sportfever
 • Jeugdtrainers HK
 • Club 79
 • Team Velsen 5
 • HK 4
 • N200 1
 • N200 2
 • Fluor

Naast deze 22 deelnemers hebben wij nog ruimte voor 2 teams.

Sportieve groet,

De organisatie

Schtijf je nu in via info@businessvoetbal.nl


Winnaar Bannink Business voetbal toernooi 2014! 

Vishandel Almelo sponsort de finaleavond

Enthousiast reageerde Vishandel Almelo uit Katwijk op ons sportief voetbal evenement. Helaas lukte het niet om een team bij elkaar te krijgen. De vishandel wilde echter toch aanwezig zijn op het toernooi. Spontaan boden ze een schaal heerlijke verse haring aan om de finaleavond van een culinair tintje te voorzien.

Vishandel Almelo uit Katwijk aan Zee is sinds 1976 dé leverancier van visproducten voor de institutionele zorg, bedrijfsrestaurants, maaltijdproducenten, groothoreca en groothandel. Wat op het Almeloplein in Den Haag begon als een viswinkel is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat verse, gebakken en gepocheerde vis en overige visproducten levert in heel Nederland en kan inspringen op alle wensen van de klant.

Bezoek de site Vishandel Almelo

 
Het business voetbal Haarlem-Kennemerland is een initiatief van voetbalvereniging Haarlem-Kennemerland, in nauwe samenwerking met een aantal zakelijke partners. Gedurende het toernooi zullen diverse bedrijfsteams het in 4 speelronden tegen elkaar uitkomen in een 5 tegen 5 voetbaltoernooi. Het voetbaltoernooi wordt afgewerkt af op een prachtig nieuw kunstgrasveld op het terrein van het voormalig H.F.C. Haarlem. Teams kunnen bestaan uit één of meerdere bedrijven. Het is ook mogelijk om relaties of toeleveranciers uitnodigen om een team te vormen.Haringhappen Vishandel AlmeloUitslag

Eerste en tweede plaats
HK 6 - KLM: 5 - 1

Derde en vierde plaats
Cavallaro - Bannink: 3 - 4

Eindstand
1: HK 6
2: KLM
3: Bannink
4: Cavallaro

Meest scorende ploeg
Bannink: 66 doelpunten - gemiddeld per wedstrijd: 7,3

Sterkste verdediging
HK 6: 14 tegendoelpunten - gemiddeld per wedstrijd: 1,6


Haarlem, 3 juni 2014

Bekijk hier de foto's
Greg Prizmic - TradeQoin

In 2014 deden wij als Team TradeQoin mee met het Business Voetbal in Haarlem.
Het leuke aan deze competitie is dat allerlei soorten bedrijven meedoen. Dit jaar waren dat onder andere de Politie, Ikea en Fluor.
Een tijdje niet gevoetbald te hebben, kregen wij de eerste wedstrijd klop van de latere kampioen, 14-1. Erg natuurlijk.
Tot op het bod gemotiveerd kwamen we terug in andere wedstrijden en verving ik een deel van de selectie, want ja, dit kon niet natuurlijk.
Dit jaar zijn we hoogstwaarschijnlijk weer van de partij!

André Tempelaar - Flynth adviseurs en accountants, Haarlem

De adviseurs en accountants van Flynth helpen ondernemers graag met het realiseren van hun ambities en doelen. Dat doen we heel bewust met actuele cijfers waarmee ondernemers vooruit kunnen kijken, met plaats- en tijdsonafhankelijke
dienstverlening én met heldere prijzen. Onze betrokkenheid maakt van Flynth veel méér dan een advies- en accountantsorganisatie. Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. We weten wat er speelt
in de regio Haarlem.
Vertrouwen is essentieel voor succes. Ondernemen is topsport. Net als sporters is het ook voor ondernemers essentieel om kansen te zien én te pakken. Flynth helpt daarbij. Met een heldere blik op zaken en een no-nonsense aanpak. Wij
praten en denken intensief met ondernemers mee over hun doelen en het nemen van beslissingen op basis van actuele cijfers. Zodat zij de kansen kunnen pakken, als ze zich voordoen.
We kijken uit naar onze deelname aan het enige échte Business Voetbaltoernooi van Haarlem en wensen alle teams een sportieve strijd!  

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren