Businessvoetbal Haarlem-Kennemerland ten behoeve van de jeugd!

Introductie

Een gezellig 5-tegen-5 voetbaltoernooi voor bedrijven uit de gehele regio en teams van Haarlem Kennemerland. Het toernooi bestaat uit diverse elementen die gezamenlijk leiden tot een uniek evenement waarbij plezier het allerbelangrijkst is. Kortom, een evenement dat u niet mag missen!

Teams kunnen bestaan uit één of meerdere bedrijven. Je kunt ook relaties of toeleveranciers uitnodigen om een team te vormen. Heb je te weinig spelers? Wij vullen het team aan met spelers van andere bedrijven.

Speeldatum

Zaterdag 10 jini 2017

De wedstrijden zullen tussen 10:00 - 16:00 gespeeld worden en deze zullen plaats vinden op een ¼ kunstgrasveld. Bij voldoende deelname zullen wij uitbreiden naar natuurlijk gras. Een wedstrijd zal circa 15 minuten duren. Ieder team speelt 's ochtends de vooronde en 's middags de finale ronde.

Het definitieve speelschema zal uiterlijk een week van te voren op de website worden geplaatst en aan de deelnemende teams worden toegezonden.

Klassen:

We spelen dit jaar in 2 klassen: senioren klasse en veteranen/recreatief.

Kosten

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 35,- per deelnemend team voor een basispakket (deelname+consumptiemunten). 

Teamsamenstelling

Een team bestaat uit 5 basisspelers met 2 of 3 wissels (maximaal 8 personen). Een team mag door ieder deelnemend bedrijf zelf worden samengesteld. Teams kunnen ook bestaan uit één of meerdere bedrijven. Je kan ook relaties of toeleveranciers uitnodigen om een team te vormen. Maar u kunt natuurlijk ook als bedrijf een team van voetballers of vrienden sponsoren.

Het is ook mogelijk om je in te schrijven met minder dan vijf deelnemers. In dit geval zal de organisatie een team samenstellen vanuit verschillende deelnemende bedrijven.

De jeugd van Haarlem Kennemerland

Haarlem Kennemerland is een relatief jonge club (opgericht in 2010) die eigenlijk weer vanaf de grond af aan moet worden opgebouwd. Dit begint bij de jeugd. We zien de laatste jaren een flinke groei aan (jeugd) leden, wat vraagt om goede (trainings) faciliteiten. De opbrengsten van het Business Voetbal komen ten gunste van deze jeugdspelers!

Dus... GEEF JE NU OP MET JE TEAM!!!

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam